Aftenposten: «Vinland har byens beste biff og pommes frites»


Vi jubler! Aftenpostens anmelder Erik Gulbrandsen hargitt Vinland en strålendefemmer og omtaler restauranten som «et brasseri som både overrasker og begeistrer.» 25 av 30 poeng.
«Vinland leverer en opplevelse som fortjener en solid femmer.Maten er gjennomtenkt, servicen er eksepsjonell, og atmosfæren balanserer detrustikke med det raffinerte.»
Anmelderen trekker frem vår signarturrett, Porterhouse for to,varmebehandlet i vår South Bend broiler på 800 grader, og skriver:
«Grillen har gitt en fantastisk flott stekeskorpe og herliggrillsmak på det smaksrike og saftige kjøttet. Her gjør kjøkkenet alt riktig.»
Også forrettene fikk ros: «Brent terte! Utrolig godt… som et lite, rundt stykkepizza overstrødd med steinsopp, tyttebær, crème fraîche og gressløk. Og la ossikke glemme juvelen i den lille forretten. Brunost!»
Anmelderen trekker spesielt frem den varme og profesjonelleservicen: «Servitørenefortjener et eget avsnitt. Fra første stund byr de på varme, kompetanse og enoppmerksomhet som løfter hele opplevelsen.»
Vi er utrolig stolte av teamet vårt – på kjøkkenet og i salen–for å ha skapt den opplevelsen som anmelderen beskriver som «en restaurant man gjerne vender tilbaketil.»