Om oss

Vinland er et uformelt brasserie i den tidligere amerikanske ambassaden- tegnet av stjernearkitekten Eero Saarinen.

Kjøkkensjef Charif El Messaoudi kombinerer innflytelse fra sitt hjemland Frankrike med inspirasjon fra byggets amerikanske historie og norske råvarer og smaker. Her får du hummer, fisk og kjøtt med dyp bruning på 700 grader. Vår uforglemmelige porterhouse og grillet hummer - nyt sesongens norske sjømat og lokale grønnsaker. Moderne, klassiske og rause retter fra vår Broiler Grill.

Vinland har mange soner og er egnet for feiringer, romantisk middag, vennetreff– eller et glass vin i baren. For større selskap har vi Chambre (inntil 16 personer) amerikanernes auditorium (inntil 60 personer)

Vinkjelleren er blant landets største og beste. Klassiske toppviner for vinkjenneren, mulighet for spennende oppdagelsesreiser i nye vinregioner og store smaksopplevelser i alle prisklasser. Francesco Marzola er vinansvarlig. Vi har åpent til lunsj og middag hele uken, og inviterer til brunsj i helgene.

Team Vinland gleder seg til å ønske deg velkommen!

Nyheter om Vinland

Hva skjer på Vinland?

Se nyheter
Fine Wine Worlds Best Wine List 2024

Vil du booke bord?

Book bord

Se vårt vinkart

Se vinkartet

Kveldsmeny

Se menyen