Vinland er Oslos nye storstue, et elegant og uformelt brasserie i en av Oslos vakreste bygninger, den tidligere amerikanske ambassaden, tegnet av stjernearkitekten Eero Saarinen.

Vår rikholdige meny byr på moderne, klassiske og rause retter fra vår spesialbygde broiler. Kjøkkensjef Charif El Messaoudi kombinerer innflytelse fra sitt hjemland Frankrike med inspirasjon fra byggets amerikanske historie og norske råvarer og smaker. Her får hummer, fisk og kjøtt dyp bruning på 700 grader. Kom tilbake for vår uforglemmelige porterhouse og grilla hummer, nyt sesongens norske sjømat og lokale grønnsaker.

Lokalet har flere soner og er egnet for feiringer, romantisk middag, vennetreff, større selskap i vårt auditorium – eller et glass vin i baren. Vi har oppe til lunsj og middag hele uka, og inviterer til brunsj i helgene.

Skal du ha forretningsmiddag eller selskap, har vi et Secret room for opptil 16 personer, og det vakre Saarinen-rommet, ambassadens tidligere auditorium med plass til opptil 60.

I hjertet av restauranten er vår dype, spennende og sympatiske vinkjeller, kuratert av vinsjef Francesco Marzola. Her har vi en mengde klassiske toppviner for vinkjenneren, mulighet for spennende oppdagelsesreiser i nye vinregioner mulighet for store smaksopplevelser i alle prisklasser.

Restaurantsjef Miklos Revai og hans team gleder seg til å ønske deg velkommen!